Over ons

Dit is ons team: het team achter Printopia. Wij zijn een jonge, dynamische groep die altijd gemotiveerd is om nieuwe ontwerpen en stijlen te creëren. Onze grootste drijfveer zijn tevreden klanten. Er is niets wat ons blijer maakt dan om jullie blij te zien! We werken elke dag aan het bieden van een unieke winkelervaring.

Ons verhaal: In 2019 kwamen we op het idee om sokken te personaliseren. Niet alleen vonden we het idee goed, onze omgeving heeft ons ook gestimuleerd om het idee verder te ontwikkelen. Dus zochten we contacten die ons hierbij konden helpen. Na verloop van tijd kwam alles op zijn plaats en konden we onze online winkel openen.

Toen zijn we met z'n tweeën begonnen in een kelder, vandaag de dag zijn we een team van tien mensen dat elke dag alles geeft om jullie blij te maken.

Onze visie was om de klanten een glimlach te bezorgen. We wilden dat de klanten zo enthousiast waren over hun bestelling dat ze niet konden wachten om deze te ontvangen. En dat is ons dankzij ons geweldige team gelukt.

Maar we blijven niet stilstaan. We blijven onszelf ontwikkelen en wie weet wat de toekomst nog voor ons in petto heeft.

Elke dag verzamelen we ideeën voor nieuwe ontwerpen en designs om onze producten nog beter te maken. Jij kunt ook deel uitmaken van deze verbeteringen. Deel je ideeën met ons en we zullen ons uiterste best doen om ze te realiseren.

Wat wacht je nog? Haal nu jouw favoriete ontwerp en ontwerp je eigen favoriete sokken.