Allmänna Villkor

Våra villkor - Kort sagt
Vi är glada att du visar intresse för en eller flera av våra produkter! Vi har därför gjort en sammanfattning av våra villkor här - och om du vill läsa alla villkor finns de naturligtvis längre ner på denna sida.

Vi är ett dansk företag med dansk kundservice och adress i Herning.
Våra varor skickas från vårt fjärrlager, så leveranstiden är 2-4 veckor.
Vi drar bara pengarna från ditt konto när ditt paket skickas.
Vår webbshop är en helt vanlig butik - bara online. Så du kommer INTE att registreras för en prenumeration.
Vi värdesätter din säkerhet och säkerhet, varför vi naturligtvis har hög säkerhet på vår betalningsportal och lagrar din information i enlighet med tillämplig lag.
Du har naturligtvis returrätt när du handlar hos oss. Om du ångrar ditt köp, returnerar du det bara inom 60 dagar efter mottagandet.
Om du har några frågor måste du ALLTID kontakta oss via vår e-post:
Om du vill läsa de fullständiga villkoren listas de nedan.leveranstid
Vi har alla visat föremål i vårt fjärrlager och leveranstiden är därför vanligtvis 2-4 veckor. Vi skickar alltid beställningar i inkommande ordning. Vid försäljning, födelsedagar eller liknande kan det därför bli längre leveranstid. Detta kommer att anges på sidan.

Beställning och betalning
Alla våra priser som visas på webbplatsen är i DKK och är inkl. Dansk moms.
Priserna är dagliga priser.

Priset vid beställningstillfället är det tillämpliga priset för köpet. Vi förbehåller oss rätten att göra tryckfel, prisfel, moms- och skatteändringar samt sålda varor och leveransfel från våra leverantörer.

Pengarna kommer naturligtvis endast att dras tillbaka när beställningen levereras.

Ordning
När du har gjort en beställning får du en online-bekräftelse. Om du inte får denna bekräftelse inom en timme, ska du kontakta oss. Du kommer också att få ett nytt e-postmeddelande samma dag som din beställning skickas. När du handlar hos oss görs avtal på danska. Om du vill få en ny kopia av din orderbekräftelse, skicka ett e-postmeddelande till info@min-butik.com


Betalning
Vi erbjuder flera möjliga betalningsmetoder. Den säkraste och mest betalningsform som vi rekommenderar alla kunder är att betala med ett betalkort. Vi accepterar följande korttyper :. Visa / Dankort. Vi såg . Visa Electron. MasterCard. MasterCard-debet. Maestro. Pengarna kommer naturligtvis endast att dras tillbaka när beställningen levereras.

Onlinebetalning med kort
När du betalar med ett elektroniskt betalkort dras beloppet först när varorna har skickats. Betalning sker via en säker och krypterad SSL-anslutning (Secure Socket Layer). Detta innebär att din kortinformation inte kan läsas av utomstående. När du handlar med ett bankkort förbehåller vi oss rätten att verifiera att den personliga informationen som lämnas är sant. Vi kan när som helst skriva ner det betalade beloppet - om t.ex. en produkt är slutsåld eller inte önskad ändå. Av säkerhetsskäl kan vi dock ALDRIG höja det godkända beloppet.

Återkomst och ångerrätt
När du handlar på MinButik har du en 60-dagars ångerrätt, där du kan meddela oss att du ångrar köpet och sedan returnerar varan till oss. Ångerrätten löper från den dag du fick varan. Om tidsfristen löper ut på en helgdag, lördag, söndag, konstitutionsdagen, julafton eller nyårsafton förlängs tidsfristen till nästa arbetsdag. För att kunna utöva ångerrätten måste du genom ett tydligt meddelande via e-post meddela oss inom 60 dagar efter mottagandet av artikeln. Vid mottagandet får du bara hantera varorna på ett sätt som gör att du kan bestämma varornas natur, deras egenskaper och hur de fungerar. Du är endast ansvarig för försämring av artikelns värde, vilket beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att bestämma artikelns egenskaper, egenskaper och hur det fungerar. Med andra ord - artikeln kan provas på samma sätt som om du testade det i en fysisk butik. Om varan har prövats, utöver vad som beskrivs ovan, anser vi att den är "använd", vilket innebär att om du avbryter köpet kan du bara få tillbaka en liten del eller inget av köpebeloppet, beroende på artikelns kommersiella värde. Vi anser att begagnade varor inte har något marknadsvärde. När det gäller en ren returnerad artikel / utbytesartikel kommer kostnaden för returen att tillfalla dig - vi betalar i utbyte för att den nyutbytta artikeln skickas till dig igen. Du bär risken för artikeln från leveransen av artikeln och vid retur är du ansvarig för att artikeln packas ordentligt. Du kan inte ångra genom att helt enkelt vägra att ta emot varan utan att samtidigt meddela oss detta tydligt.

Klagomål
Naturligtvis beviljas en reklamationsrätt på 24 månader i enlighet med inköpslagen. Vilket innebär att du antingen kan reparera, byta, få tillbaka pengarna eller sänka priset beroende på den specifika situationen. Skador på artikeln till följd av felaktig hantering av kunden täcks inte av klagomålsrätten. Klagomål avseende brister måste meddelas MinButik inom rimlig tid efter mottagandet av artikeln. Här anses högst två månader vara en rimlig tid, om inte annat överenskommits. Om klagomålet är motiverat kommer vi naturligtvis att ersätta dina (rimliga) fraktkostnader. Vi behöver följande information när du returnerar artiklar. Vänligen informera oss om problemet så mycket detaljerat som möjligt. Notera! Vi accepterar inte paket som skickas med posten. kontant vid leverans eller liknande. Kom ihåg att artikeln alltid måste returneras i korrekt förpackning.

Kontakta oss
Om du vill kontakta oss kan du göra det via e-post :.

Integritetspolicy
Vi säljer inte personlig information och vidarebefordrar inte din personliga information till andra. Dessa är endast registrerade i vår kundkatalog. Du kan få din information raderad när som helst, om så önskas. För att du ska kunna ingå ett avtal med Minbutik behöver vi följande information: namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi registrerar din personliga information i syfte att kunna leverera varan korrekt till dig. Personuppgifterna registreras hos Minbutik och lagras i upp till fem år, varefter informationen raderas. När personlig information samlas in via vår webbplats, ser vi till att den alltid görs genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du får information om exakt vilken information som samlas in och varför. Direktören och de anställda i Minbutik har tillgång till den information som registreras om dig. Vi lagrar inte kundinformation krypterad. Vi överför inte krypterad kundinformation. Som registrerad hos Minbutik har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt till insikt i vilken information som registreras om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i samband med detta riktas till Minbutik via e-post :.

Småkakor
På Minbutik används cookies för att optimera webbplatsen och dess funktionalitet och därmed göra besöket så enkelt som möjligt för dig. Du kan när som helst radera cookies från din dator. Hur detta görs beror på din webbläsare.

Recensioner
Recensioner som visas i form av bilder på de enskilda produktsidorna importeras från tredje part, inklusive bl.a. Amazon.com. Bilderna kommer inte från Minbutik.dks egna kunder.

Loggstatistik
Vi använder loggstatistik på Minbutik. Detta är ett statistiksystem som samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare vi har, var de kommer ifrån och var på webbplatsen den är kvar, etc. Loggstatistiken används endast för att optimera Minbutik.